Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 155? Мнения ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
    Това при спускане или на буксир ?
    Хахах, колега, това при нормално извънградско каране Ако не си имал точно тая модификация, не се изказвай. Мойта каручка я карам Търново-Свищов и обратно (200 км с две градски) и ми дава разход около 7-8, а на места се движа със 160. Ако искаш сметни разхода-зареждам 40 лв, минавам 200 километра и не съм изгорил тоя бензин за 40 лв, който съм налял. Това са данни с цените на бензина от преди няколко седмици, когато беше 2.65 А моята кола смятам е далеч от идеалното състояние, т.е. гори повече от нормалното.

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
      Това при спускане или на буксир ?
      Колега, 1.8 8v дава разход 8.2 извънградско, а 2.0 е по-икономична заради по-доброто съотношение мощност-тегло...
      Под 7 няма да падне, но по спомени и по каталог трябва да е около 7.5/100 разхода при добър мотор.

И по темата - колата на Митака е подарък за тия 2 бона ... Няма толкова запазена 2.0 8v за тия пари !!!
      Ако аз си търсех кола сега - това щеше да е избора ми със сигурност !!!
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Да де, под 7 трудно, аз не казах, че ще гори под 7, просто, че е способна Ест градско е малко по-висок разходът, но пак ти излиза по-евтино от такситата и по-удобно от автобусите, но това няма защо да се коментира. Присъединявам се към мнението, че за цена около 2000 лв е подарък тая кола!

Comment

По принцип с бензина не се обичаме много, а и си намирам нафта на 2лв/л. и ако си купя бензинова кола, то задължително трябва да й сложа газ (тук сигурно вече ще ми теглите една дълга и ще ме изхвърлите от форума, но както казах по-горе все още съм студент, не работя и ще ми е неудобно да искам от родителите си пари за 10-12литра бензин). Но пък с платената гражданска до края на следващата година и този данък от 38лв. ми привлече вниманието доста силно. Ще трябва да си помисля малко а и следващите дни няма да съм в града и няма да имам достъп до интернет и за това ще пиша след нова година какво съм решил.
          Само не разбрах дизеловата продаваш ли я все пак, какви екстри има и какви пари ще и искаш (може и на лично съобщение).

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            Колега, 1.8 8v дава разход 8.2 извънградско, а 2.0 е по-икономична заради по-доброто съотношение мощност-тегло...
            Под 7 няма да падне, но по спомени и по каталог трябва да е около 7.5/100 разхода при добър мотор.
            Да-да, очаквах реакции от тоя тип. Само че в поста си колегата никъде не уточни,че става въпрос за извънградско и други подобни , а аз в такива случаи разбирам среден разход. И точно среден разход под 7 на 100 не вярвам че 2,0 8в ще го направи - нещо повече ,убеден съм от личен опит.
            ...
            155 1,6 TS 16V `96
            166 2,4 JTD `99
            147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Абсолютно си прав, колега, приемам корекцията, средният разход е значително по-висок, което прави колата по-подходяща за извънградско каране. И все пак си струва 2-та бона
              Last edited by Dimicha; d.m.y г., 19:41.

Comment

Първоначално публикувано от RAPTOR Покажи съобщение
                Само не разбрах дизеловата продаваш ли я все пак, какви екстри има и какви пари ще и искаш (може и на лично съобщение).

Дизеловата просто сърце не ми дава да си помисля дори за продажба,само попитах.

Бензиновата забравих да кажа че е със алуминиеви задни апарати от 146,нови жила,дискове,накладки,спирачни маркучи.Предните са в същото състояние - нови.Единственото което има да се смени са два носача,които са купени но ми е студено да се дупя пред нас.Носачите са Текнорот.По мотора няма да изброявам всички реленца,маркучи,датчици,реостати свещи и т.н. и т.н.....всички сменени с нови,оригинални.

Само дето за 2 години е минала 3000км
                Last edited by митака-пловдив; d.m.y г., 21:27.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

аз съм правил 6.8 извънградско с 155цата от подписа!
                  sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
                  Lancia Kappa 2.0 20V 146hp-ex
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB CF2 "PROGRESSION" 204hp-ex
                  Fiat Brava 1.9JTD SX

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                    Само дето за 2 години е минала 3000км
                    Я дай някоя снимка на тази кола!

Първоначално публикувано от face/off Покажи съобщение
                    Аз имам 6.6/100, постигнат само ВЕДНЪЖ и то на извънградско каране с до 90км/ч.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      Я дай някоя снимка на тази кола!
                      Ако има интерес ще ви я нащракам още утре.Със същите джанти е,но са боядисани в цвета на колата и е със голямото крило по багажника,което очаква да се боядиса също в цвета на колата.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E4%E0%E2%E0%EC

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от face/off Покажи съобщение
                        Въпреки,че карам същата(или може би точно затова), позволявам си да имам резерви към тоя резултат... Но и в случая 16-вентилови не се коментират, а те определено се хранят повечко.Ама нека не изпадаме във вечния спор
                        ...
                        155 1,6 TS 16V `96
                        166 2,4 JTD `99
                        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Alfa Romeo 155 1.8 T.S.

Здравейте колеги,искам да Ви задам един въпрос.Заслужава ли си да си купя ето тази Алфа
                          http://www.cars.bg/c808193

Comment

• Отиваш,гледаш и ако ти хареса купуваш....
                            Alfa 155 1.9TD '97 EX
                            Alfa 166 2.4 JTD EX
                            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Точно тази стои повече от година и нещо за продан и още никой не я е отнесъл, а изглежда доста добре. Най добре оглед в сервиз и то при хора които разбират от Алфи.
                              Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                              LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                              Alfa 75 2.0
                              EX

Comment

• Те всички 155 ци си стоят повече от година и никои не е купил нито една,просто този модел не се продава лесно.Аз зимата като търсих 155 ца да купя тази ми хареса много,не я взех поради други причини,а именно че е 1.8 а аз търсих 2.0 и понеже няма счек панел ,и ел стъкла отзад иначе колата е много свежа и не е карана много в БГ.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X